top of page
energizing blend shampoo.JPG
energizing blend conditioner.JPG
energizing blend scalp treatment.JPG

Energizing blend shampoo. €22,95
Voor fijn,dunner wordend en broos haar.Voor een milde maar diepe reiniging met respect voor de hoofdhuid en het haar.(parabenen/sls/sles vrij)  

Energizing blend conditioner. €22,95
Voor fijn,dunner wordend en broos haar.Vochtinbrengend, ontwarrend en verzachtend zonder het haar te verzwaren.(parabenen vrij)

Energizing blens treatment. €24,95
Een lotion ter versterking en verlevendiging. Hersteld de volheid, dikheid en glans van fijn, dunnernwordend en broos haar.(parabenen vrij)
 

purifying blend shampoo.JPG

Purifying blend shampoo. €22,95
Reinigt diep maar mild, bevrijdt de hoofdhuid van onzuiverheden, roos, talg, zweet en restanten van stylingproducten. Geselecteerde plantaardige ingredienten dragen bij aan de bescherming van de hoofdhuid en het haar tegen vervuiling. Voor een gezond, glanzend resultaat. (parabenen/sls/sles vrij)
 

normalizing blend shampoo.JPG

Normalizing blend shampoo. €22,95
Veel meer dan alleen eeneenvoudige reiniger of een routine wasbeurt. Normalizing blend shampoo is een echte behandeling voor het haar en heeft verbazingwekkende voordelen voor de hoofdhuid en het haar. Verwijdert talg en vetresten met respect voor het delicate evenwicht van de talgproductie in de hoofdhuid.(parabenen/sls/sles vrij)

volume solution conditioner.JPG
silver shine shampoo.JPG
volume solution shampoo.JPG

Volume solution shampoo. €22.95
Een shampoo die ontwikkeld is om volume en body te geven zonder het haar te verzwaren. Reinigt mild dankzij de specifieke formule die waardevolle suiker derivaten bevat die haar transformeren en het body geven. (Parabeen en SLES vrij.)

Volume solution conditioner. €22,95
Met een intensieve werking, geeft zachtheid en body zonder het haar te verzwaren. Bevat kostbare suiker derivaten, transformeert het haar en geeft volume aan elk haartype met een intense, revitaliserende werking. (Parabeenvrij)

silver shine whipped cream.JPG

Silver shine shampoo. €22,95 
Specifieke shampoo voor blond of grijs haar.
Een milde reiniger die een speciefiek blauw-violet pigment gevat dat in steet is om ongewenste gele tonen tegen te gaan in natuurlijk blond of geblondeerd haar en in grijs of wit haar. Verrijkt met een biologische mix van bessenextracten en melkproteinen voor glanzend, zacht en gezond haar.(sls en sles vrij)

Silver shine whipped cream. €22,95
Romige, conditionerende mousse voor blond of grijs haar. Samengesteld met melkproteine, biologische bessenextrakten en integrity 41 om het haar teconditioneren terwijl het de vochtbalans behoudt en de haarkleur beschermt. Verrijkt met speciaal blauw-violet pigment dat gele en gouden tonen neutraliseert.

silver shine light shampoo.JPG
silver shine conditioner.JPG

Silver shine licht shampoo. €22,95
Specifieke shampoo voor blond of grijs haar. Een milde reiniger met specifieke blauw-violet pigment dat een uitgebalanceerde werking heeft, neutraliseert zelfs de meest subtiele, ongewenste, geel tonen die typisch zijn voor wit, grijs, blond of geblondeerd haar. Verrijkt met melkproteinen en biologische bessenextracten voor glanzend, zacht en gezond haar.(sls en sles vrij)

Silver shine conditioner €22,95
Specifieke conditioner voor blond of grijs haar. Geformuleerd met een specifiek pigment dat ongewenste gele, gouden of warme tonen neutraliseert die typisch zijn voor wit, grijs, blond of geblondeerd haar. Conditioneert het haar, maakt het zacht en geeft vitaliteit. Bevat melkproteinen, biologische fruitextracten en integrity 41 om het haar te conditioneren met behoud van de vochtbalans van het haar en voor bescherming van de haarkleur.

moisture plus shampoo.JPG
moisture plus conditioner.JPG
moisture plus whipped cream.JPG

Moisture plus shampoo. €22,95
Hydraterende shampoo voor droog haar.
Een milde shampoo die zachtheid en handelbaarheid aan droog haar geeft en de optimale vochtbalans van het haar behoudt. Bevat biologisch papaja extract. Met antie-aging werking en ter bescherming van de haarkleur.(papabeen en sles vrij)

Moisture plus conditioner. €22,95
Hydraterende conditioner voor droog haar. Geeft zachtheid en handelbaarheid aan droog haar en behoudt de optimale vochtbalans. Bevat biologisch papaja extract. Met antie-aging werking en ter bescherming van de haarkleur.(papabeen vrij)

Moisture plus whipped cream. €22,95
Hydraterende mouse voor droog haar (leave in) Ideaal om zachtheid en handelbaarheid te geven aan droog haar, behoudt de optimale vochtbalans. Maakt het haar zacht, glanzend en gezond. (parabeen vrij)

argan shampoo.JPG
argan deep treatment.JPG
glistening argan oil.JPG

Argen shampoo. €22,95
Organische argan olie shampoo voor elk haartype. Zachte, sulfaat en zoutvrije shampoo die mild reinigt dankzij de unieke samenstelling met biologische agran olie,tarwe en rijstprotreine. Geeft onmiddelijke hydratatie, conditioneert en voed het haar. Gaat pluis tegen en maakt het haar zacht en glanzend. Zorgt voor kleurbehoud.

Argan deep treatment. €30,95
Intensieve behandeling voor elk haartype. De formule van voedende, biologische argan olie en tarweproteinen voorkomen pluis. Geschikt voor elk haartype. Het sluit de schubbeblaag en maakt het haar zacht, glanzend en geeft handelbaarheid en behoudt de haarkleur.

Glistening argan olie. €33,95
Argan olie behandeling voor elk haartype. Een unieke formule met biologische argan olie voedt en conditioneert het haar onmiddelijk. Maakt het haar zacht, stralend, geeft het haar volume en een uitzonderlijke glans

colour care shampoo.JPG
colour care conditioner.JPG

Colour care shampoo. €22,95
Hydraterende en bechermende shampoo voor gekleurd haar. Milde reinigende shampoo om de schoonheid en vitaliteit van gekleurd haar te behouden. 

Colour care conditioner. €22,95
Conditioner voor gekleurd haar. Hydraterende, beschermende en ontwarrende conditioner voor gekleurd haar. Zorgt voor een langer kleurbehoud. Maakt het haar zacht en glanzend.

DSC_1676.JPG
DSC_3335.JPG

Integrity nourishing shampoo. €22,95
Voedende shampoo voor elk haartype. De formule met organische muru muru boter reinigt mild, voedt en conditioneert het haar onmiddelijk en voorkopmt pluis. Maakt het haar zacht en stralend. (sulfaat en papabeen vrij)

Integrity nourishing conditioner. €22,95
Intens voedende conditioner. Specefiek geformuleerd om elk haartype te verzorgen en te voeden. Met biologische muru muru boter om het haar te conditioneren en te voeden. (parabeen vrij)

curl passion shampoo.JPG
curl passion mask.JPG

Curl passion shampoo. €22,95
Shampoo voor krullend haar. Reinigt en conditioneert elk haartype mild en intensief. Geeft zachtheid en handelbaarheid. Maakt krullen veerkrachtig, flexibel en lang houdbaar. (parabeen en sulfaat vrij)

Curl passion conditioner. €22,95
Conditioner voor krullend haar. Ideaal voor elk haartype om zachtheid en handelbaarheid te geven zonder het haar te verzwaren. Maakt krullen veerkrachtig. flexibel en lang houdbaar. (parabeen vrij)

DSC_3336.JPG
DSC_3337.JPG

SWEET CAMOMILE SHAMPOO   €22,95

Oplichtende shampoo voor blond haar

Reinigt zacht, laat highlights herleven en vergroot de helderheid en glans van blond haar. De samenstelling combineert de welbekende, verhelderende eigenschappen van biologisch kamille-extract met de voedende eigenschappen van biologische honing. Het maakt het haar ongelofelijk zacht, zijdeachtig en glanzend met stralende highlights. SLS/SLES en parabeenvrij.

SWEET CAMOMILE CONDITIONER  €22,95

Revitaliserende conditioner voor blond haar

Verzacht en ontwart het haar op milde wijze, laat highlights herleven en vergroot de glans van blond haar. De samenstelling combineert de welbekende, verhelderende eigenschappen van biologisch kamille-extract met de voedende eigenschappen van biologische honing. Het maakt het haar ongelofelijk zacht en zijdeachtig. Parabeenvrij.

conditioning whipped cream.JPG

Conditioning whipped cream. €22,95
Leave-in beschermende, verzorgende, mousse voor elk haartype. Een leave-in formule, uitspoelen is niet nodig, met een intens beschermende werking, conditioneert het haar terwijl her de vochtbalans van het haar behoudt en de haarkleur beschermt. Maakt het haar zacht, glanzend en stralend.

leave-in conditioner.JPG

Leave-in conditioner. €22,95
Leave-in conditioner voor elk haartype. Leave-in sprayconditioner voor onbehandeld tot licht droog haar. Zorgt voor een gemakkelijkere doorkambaarheid van beschadigd haar. het beschermt de haarschacht en verbetert de vochtbalans van het haar. Beschermt het haar tegen uv-stralen en zorgt voor een beter kleurbehoud.

incredible milk.JPG

Incredible milk. €25,95
12 Effecten / leave-in voor elk haartype.
1. Herstelt elk haartype 2. Controleert pluis 3. Voorkomt gespleten punten 4. Beschermt tegen hitte 5. Bevordert de houdbaarheid van de styling 6. Buitengewoon ontwarrend 7. Geeft extreme glans 8. Geeft body en volume 9. Verbetert het resultaat bij het gebruik van de stijl of krultang 10. Beschermt en behoudt de kleur 11. uv bescherming 12. Polijst de schubbenlaag.

active yogurt mask.JPG
avtive milk mask.JPG

Active milk mask / active yogurt mask. €22,95
Herstructurerende melk en yugurtmaskers. Twee rijke, herstructurende maskers die droog of beschadigt haar diep voeden en versterken. De specifieke werkzame ingredienten, melkproteine en yoghurt aminozuren make het haar sterk en geven het body terwijl avocado en rijstolien, honing, fruitextracten en vitamine e het haar conditioneren. 

freehand paste.JPG

Freehand paste. €25,95
Modelleer pasta met een flexibele controle. Een pasta met een elastische en rekbare textuur om het haar te definieren en om oneindig veel stijlen te creeren. 

textutizing cream.JPG

Texturizing cream. €25,95
Volumegevende modelleer creme. Bijzonder geschikt voor fijn haar, wanneer dit wordt aangebracht op droog haar geeft body, creeert en controleert haarstrengen voor creatieve en ongekamde looks.

design wax.JPG

Desing wax. €25,95
Een formule op waterbasis met een licht modellerend effect, geeft een lichte glans en flexibele definitie aan het haar. 

curl perfectionist.JPG

Curl perfectionist. €22,95
Curl defining cream. Definieert en houdt de krullen in bedwang, voorkomt pluis en intensiveert de natuurlijke textuur van het haar. Geeft langdurig model aan het haar en zachtheid en glans.

smoothing cream.JPG

Smoothing Cream. €23,95
Gladmakende creme met een soft hold. Een styling creme die is geformuleerd om de schubbenlaag glad te maken, het haar te beschermen tijdens het fohnen en om een natuurlijke ondersteuning te geven. Houdt het haar langer glad en gaat pluis tegen. Maakt het haar zacht en glanzend zonder ongewenste residuen.

styling potion.JPG

Styling potion. €25,95
Conditioning en styling creme. Geeft een lichte stevigheid en een onmiddellijk verzorgend effect aan elk haartype. Veelzijdig en uniek, het verzacht de haarschubben, geeft natuurlijke body.

colour whipped cream light red.JPG

Colour whipped cream. €16,95
Verzorgend en romig leave in schuim. Geformuleerd om het haar te verzorgen en tevens direct een gelijkmatige kleur tone aan het haar te geven. de kleurtoon is gemakkelijk te verwijderen door het haar te wassen. Verkrijgbaar in 7 kleuren, light red, copper, violet, beige blond, golden blond, cold brunette, warm brunette.

DSC_1677.JPG
let it shine.JPG

Let it shine. €25,95
Verzachtende glansspray. Deze superfijne mist maakt het haar zacht en glanzend, beschermt tegen hitte en verzwaart het haar niet. Geeft geen stevigheid. geschikt voor elkhaartype, houdt haar onder controle.

shaping foam.JPG

Shaping foam. €24,95
Styling foam met een medium hold. Creeert volume en model, beschermt het haar tijdens het fohnen. Geeft body en een natuurlijke controle met een flexibele stevigheid. Voor elk haartype.

strong hairspray.JPG

Strong hairspray. €24,95
Strong hold haarlak voor gekleurd haar. Een strong hold haarlak die ontwikkeld is om structuur en stevigheid te geven en om elke haarstyle te verstevigen maar met behoud van de natuurlijke beweging van het haar. Maakt het haar volumineus en glanzend zonder ongewenste residuen en verzwaart het haar niet. Beschermt gekleurd haar met een stralend, intens en glanzend resultaat.

DSC_3349.JPG

Volumepoeder voor haar. €29,95

Een gewichtloos en licht stylingpoeder dat ideaal is om volume te geven met een matte afwerking.

strong hold gel.JPG

Strong hold gel. €20,95
Voor het creeren en fixeren van extreme looks. Het geeft een maximale stevigheid enhoudbaarheid een je styling. Zorgt voor glans en bescherming dankzij speciale ingredienten en uv filters.

wet hard gel.JPG

Wet hard gel. €21,95
oor een wetlook effect dat lang houdt. Hiermee creeer je elk kapsel, nieuwe stijlen wanneer en hoe je maar wilt.

moulding mudd.JPG

Moulding mudd. €24,95
Matte looks zijn hip. Moulding mudd creert en definieert. Voor een matte styling.

sticky paste.JPG

Sticky paste. €24,95
Een veelzijdige en kleverige pasta waarmee je elk kapsel kunt maken en modelleren.

hard spray.JPG

Hard spray. €30,95
Een haarspray die een stevighei geeft met volume, zorgt voor houdbaargeid van elke haarstijl met een " memory-effect", geeft flexibele stevigheid.

sea salt spray.JPG

Sea salt spray. €23,95
Geeft je "dag op het strand" look en brengt textuur aan in elke styling. Een spray geinspireerd op het strand, geeft structuur en body een het haar stijl of krullend haar dankzij het effect van zeewater.

The male tools DEPOT

DSC_3340.JPG

NO.310 CURL DESIGNER, DEPOT   €20,95

Modellerende crème voor het haar. Maakt het haar handelbaar, geeft vorm en controle aan krullen met een medium, flexibele hold. Geeft glans aan het haar, elimineert pluis en helpt de gecreëerde vorm te behouden.

 

DSC_3344.JPG

NO.312 CHARCOAL PASTE , DEPOT  €25,95

Strong hold charcoal paste. Geeft textuur, body en langdurige fixatie.

 

DSC_3343.JPG

NO.304 STRONG HOLD GEL, DEPOT.  €24,95

Strong hold gel. Geeft glans en controle zodat je de gewenste stijl kunt creëren die de hele dag blijft zitten. Geeft een maximale glans aan een wet-look.

 

DSC_3341.JPG

104 SILVER SHAMPOO, DEPOT.  €20,95

Specifieke shampoo voor grijs, wit of ontkleurd haar. Samengesteld met milde SLES- vrije bestanddelen, verrijkt met blauw-violet pigment wat gouden tonen neutraliseert.

 

bottom of page